Me

Markkinointi- ja mainostoimisto Pupellino Oy on pk-yritysten markkinointiin ja mainontaan erikoistunut yritys Pirkanmaalta. Tuotamme asiakkaillemme monipuolisia palveluita markkinoinnin jokapäiväisiin haasteisiin. Haluamme olla asiakkaillemme henkilökohtainen ja luotettava yhteistyökumppani, jonka palveluihin voi iloisella mielellä tarttua.

Tavoitteenamme on tuoda ammattilaistason markkinointiapu mahdolliseksi myös pienemmille yrityksille sellaisilla hinnoilla, joilla niiden käyttäminen on kannattavaa. Pyrimme tuottamaan palveluita, joiden avulla pystyt paremmin keskittymään ydinosaamisesi pariin.

Emme veloita työtämme tuntiperusteisesti, vaan asiakkaana maksat ainoastaan valmiista palveluista. Hinnan sovimme aina etukäteen ennen yhteistyön alkua, näin pelaamme läpinäkyvillä korteilla, eikä epäselvyyksiä pääse syntymään.

Jokainen asiakas saa meiltä henkilökohtaisen ja tapauskohtaisesti suunnitellun palvelun, jonka tavoitteena on tehdä asiakkaan liiketoiminnasta entistäkin toimivampaa. On haaste pieni tai suuri, niin pyrimme aina löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Sopivaan kokonaisuuteen kuuluu luonnollisesti myös sopiva hinta!