Palvelumme

Tuntuuko, ettet saa yrityksestäsi täyttä potentiaalia irti? Meiltä Pupellinosta saat apua markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen juuri siinä määrin kuin sitä tarvitset. Kaikki palvelumme muunnellaan jokaisen asiakkaan omien tarpeiden mukaan, jolloin et maksa mistään ylimääräisestä ja säästät resursseja muihin toimintoihin. Meiltä saat konkreettista apua, henkistä tukea ja mullistavia ideoita.

Me yhdessä valitsemme juuri Sinulle sopivan Starttipaketin, jonka avulla pääset Yrityksesi markkinoinnissa mukavaan vauhtiin. Tuotamme Sinulle markkinointistrategian, pienen mainospaketin, ulkoasun Yrityksellesi, toimivat internetsivut ja paljon muuta tai vaan osia näistä. Voit valita joko yhden esirakennetuista konsepteista tai räätälöidä juuri omannäköisesi starttipaketin kaikista niistä palveluista, joita me tarjoamme.

Starttipaketteihin kuuluvat aina opastus monien erilaisten palveluntarjoajien kanssa toimimiseen (luettelomediat, internetmainostus jne.) sekä perehdytys ilmaisten työkalujen (uutiskirjeohjelma, sosiaalinen media jne.) käyttöön. Jokainen menestyvä yritys tarvitsee markkinointia, meidän avullamme saat yrityksesi alkutaipaleelle markkinointiammattilaisen neuvoja ja opastusta.

Me Pupellinossa olemme asettaneet tavoitteeksemme mahdollistaa täydellinen markkinointikoneisto myös pienille yrityksille, jokaiselle yritykselle sopivalla hinnalla. Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet lippulaivatuotteemme Ulkoistetun Markkinoinnin. Siinä asiakasyritys keskittyy omaan ydintoimintaansa ja ulkoistaa markkinointitarpeensa meidän harteillemme. Yhteistyömme on juuri niin laajaa kuin itse haluat, useasta päivästä kuukaudessa aina muutamaan päivään vuodessa. Voimme olla tukenasi vaikkapa markkinointistrategian suunnittelussa ja toteutuksessa, mainosten valmistamisessa, kampanjoiden suunnittelussa tai internetsivujen päivittämisessä. Teemme kaiken, jos niin haluat. Valitset aina lopulta itse sen asteen, jolla me olemme toiminnassa mukana.

Me rakennamme yrityksellesi markkinointistrategian yrityksen omien tavoitteiden ja resurssien pohjalta. On tavoitteenasi säilyttää vallitseva markkinatilanne, kasvaa voimakkaasti tai mitä tahansa siltä väliltä, niin Pupellino suunnittelee strategian juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin. Toimimme monella aikajänteellä lyhyistä kampanjastrategioita pitkän aikavälin suunnitelmiin.

Luomme kampanjoita niin nettiin, printtiin kuin muillekin alustoille. Suunnittelemme ja toteutamme kampanjat tarvittaessa kokonaisuudessaan tyhjästä jälkimarkkinointiin saakka. Teemme myös salamakampanjoita, jolloin kampanjasi on toiminnassa asap.

Suunnittelemme ja toteutamme mainokset niin printtiin kuin nettiinkin. Rakennamme halutessasi myös pohjan yhtenäiselle mainonnalle, jonka mukaisesti on helppo tehdä mainoksia tulevaisuudessa.

Rakennamme internetsivusi juuri sellaisiksi kuin sinä itse haluat. Annamme ehdotuksia ja vinkkejä sisällöstä, joten et välttämättä tarvitse edes ideanpoikasta projektin alkuvaiheessa. Jos tarvitset jo olemassa oleville sivuillesi päivittämistä, niin autamme siinäkin mielellämme. Voimme myös rakentaa sivut julkaisujärjestelmällä niin, että voit itse helposti päivittää halutessasi uutisia, kuvia ja muuta sisältöä. Annamme tietenkin opastusta päivittämiseen.

Joskus tulee eteen tilanteita, jolloin on saatava esim. kampanja pystyyn pikavauhtia. Näissä tapauksissa kannattaa olla yhteydessä meihin, toimimme tarvittaessa todella lyhyellä varoitusajalla.

Meiltä kannattaa kysyä myös muita markkinointiin ja mainontaan liittyviä palveluita. Perehdytämme ja opastamme asiakkaitamme esim. sosiaalisen median merkilliseen maailmaan ja autamme sivujesi hakukoneoptimointiin (SEO) liittyvissä asioissa. Kerromme mielellämme lisää erilaisista mahdollisuuksista, joten ota yhteyttä! Keskustelu on aina ilmaista!!!